Izbriši Apple ID - kako radi

Više ne želite koristiti Appleove usluge i želite ukloniti svoj Apple ID? Ovdje možete saznati što treba uzeti u obzir.

prikaz

Apple ID je trajno povezan s Appleovim uslugama kao što su App Store, iCloud, FaceTime ili iMessage. Kao dio europske Opće uredbe o zaštiti podataka, Apple je uveo novouvedenu opciju brisanja koja je prikladnija za korisnika. U nastavku pročitajte kako to funkcionira putem stranice privatnosti vašeg Apple ID-a u pregledniku.

  • Što se događa kada se Apple ID izbriše?
  • Koje pripreme treba napraviti?
  • Kako izbrisati Apple ID?

Što se događa kada se Apple ID izbriše?

Prije svega, trebali biste znati da ako izbrišete svoj Apple ID, izgubit ćete sav pristup svim Appleovim uslugama, kao i svojim kupnjama koje su povezane s njima. Više nećete imati pristup svojoj iCloud pohrani. Ovo također deaktivira sve kupnje izvršene putem App Storea ili iTunesa. Stoga napravite sigurnosnu kopiju svih svojih iCloud podataka koji će vam trebati u budućnosti. Ukratko, ponovno navodimo sve činjenice povezane s brisanjem Apple ID-a:

  • bit ćeš više ne kupujete u iTunesima i App Storeu može pristupiti.
  • Oni imaju više nemaju pristup iCloudu i sve podatke pohranjene u njemu.
  • bit ćeš nema više poruka putem iMessage ili FaceTime može primiti.

Koje pripreme treba napraviti?

Ako želite izbrisati svoj Apple ID, potrebno je izvršiti nekoliko priprema:

  • Najprije se odjavite s Apple ID-a na svim svojim uređajima i u pregledniku. To je važno jer bi inače uređaj mogao biti zaključan unutar određenog vremenskog razdoblja nakon brisanja. Kao ono za iPhone ili. iPad radi, pročitajte ovdje.
  • Onemogućite značajku Find My iPhone.
  • Sigurnosno kopirajte svoje iCloud podatke.
  • Preostali kredit možete potrošiti ili ga dati prijateljima kao poklon bon.

Kako izbrisati Apple ID?

Apple ID, uključujući iCloud račun, može se izbrisati u skladu s privatnošću.jabuka.com primijeniti. Obratite pažnju na naše Bilješke iz prethodnih odjeljaka. Nakon toga možete slijediti naš vodič korak po korak ili pogledati vodič za brzi početak.

1. Korak:

Otvorena privatnost.jabuka.com i unesite svoje tamo Apple ID jedan. ×

2. Korak:

Daj joj zaporka u i pritisnite [Unesi. ×

3. Korak:

Odgovorite na one koje ste postavili sigurnosna pitanja a zatim kliknite "Nastaviti". ×

4. Korak:

Pod, ispod "upravljati svojim podacima" sada odaberite opciju "Zatražite brisanje vašeg računa". ×

5. Korak:

Sada ćete uopće biti Apple Opći uvjeti istaknuo, a koji su povezani s brisanjem računa. Pažljivo ih pročitajte. Odaberite prikladan tlo i kliknite "Nastaviti". ×

6. Korak:

Apple vas ponovno obavještava o svima njima otkazane i izbrisane usluge. Slijedite upute, a zatim kliknite na " u nastavkuNastaviti". ×

7. Korak:

Čitati Uvjeti korištenja brisanja. Aktivirajte potvrdni okvir Sljedeći "Pročitao sam ove uvjete i slažem se s njima". Nakon toga ponovno kliknite "Nastaviti". ×

8. Korak:

Navedite kako vi Ažuriranja statusa računa žele primiti. Nakon toga kliknite na "Nastaviti". ×

9. Korak:

Apple vam sada nudi jedan Pristupni kod trebat će vam kada kontaktirate Apple podršku u vezi s vašim upitom. Zabilježite ovo i kliknite "Nastaviti". ×

10. Korak:

Uđi Pristupni kod na predviđenom terenu. Onda opet ide s "Nastaviti" na sljedeći korak. ×

11. Korak:

Apple vas podsjeća na posljedice brisanja. Ako se slažete, kliknite "Izbriši račun". Brisanje će se sada izvršiti. Iz sigurnosnih razloga, Apple to provjerava i može do sedam dana posljednji. ×

Vodič za brzi početak

  1. Otvorena privatnost.jabuka.com i unesite svoj Apple ID uključeno zaporka jedan.
  2. Odgovoriti sigurnosna pitanja i kliknite "Nastaviti".
  3. Odaberite ispod "Zatražite brisanje vašeg računa".
  4. Čitati Uvjeti brisanja i kliknite "Nastaviti".
  5. Apple će vas obavijestiti o izbrisanim uslugama. Ponovno kliknite "Nastaviti".
  6. Čitati Uvjeti korištenja i aktivirajte potvrdni okvir. Kliknite " još jednomNastaviti".
  7. Odaberite opciju za primanje Ažuriranja statusa računa van. Kliknite na "Nastaviti".
  8. Zabilježite to Pristupni kod i kliknite "Nastaviti".
  9. Uđi Pristupni kod i ponovno kliknite "Nastaviti".
  10. Sada idi gore "Izbriši račun". Vaš račun će tada biti zatvoren unutar sedam dana izbrisao Apple.

Više o temi: