Brisanje sigurnosne kopije iz iClouda - tako radi

Vaše iCloud memorije je gotovo puna i imate staru sigurnosnu kopiju koju više ne trebate? Tako da ga možete izbrisati:

prikaz

Pogotovo besplatno 5GB memorije iClouda je brzo. Stare sigurnosne kopije više ne trebate, možete izbrisati bez oklijevanja. Pokazujemo vam u našem vodiču gdje možete pronaći postavke za brisanje.

  • Izbrišite sigurnosne kopije preko iPhonea
  • Izbrišite sigurnosne kopije s ikoda na Windows
  • Izbrišite sigurnosne kopije iz iClouda na Macu

Brisanje sigurnosnih kopija putem iPhone / iPad

Da biste izbrisali sigurnosne kopije iz iClouda, možete jednostavno snimiti iPhone ili iPad pri ruci. Slijedite naše upute za korak po korak ili gledajte vodič za brzi početak.

1. Korak:

Otvorite onaj na vašem iPhoneu ideje i dodirnite svoj Apple ID račun. ×

2. Korak:

Odaberite "ifloudout. ×

3. Korak:

Dodirnite sadaUpravljati memorijom"". Postoji cijela iCloud memorije. ×

4. Korak:

Odaberite malo ispod točke "Sigurnosne kopijeout. Ovdje na popisu možete vidjeti i koje aplikacije koriste iCloud memoriju i uzeti koliko prostora za pohranu. ×

5. Korak:

Sada odaberite Backup out koji želite izbrisati. ×

6. Korak:

Dodirnite "Brisanje sigurnosne kopije"". ×

7. Korak:

Potvrdite proces s "Onemogući i briše"". ×

Brisanje sigurnosnih kopija iz iClouda na Windows

Također možete izbrisati sigurnosne kopije s računala s računala. Slijedite naš korak-po-korak upute ili gledajte naš brzi vodič.

1. Korak:

Otvorite iCloud na vašem računalu. Ako niste preuzeli iCloud za Windows, možete nadoknaditi na ovoj vezi: // Podrška.jabuka.Com / de-de / ht204283 kliknite na iCloudSkladište"Pored trake koja prikazuje vašu dodjelu memorije. ×

2. Korak:

Odaberite sada lijevo "Sigurnosne kopije"i kliknite na sigurnosnu kopiju koju želite ukloniti. Zatim kliknite na Jasan gumb. ×

3. Korak:

Otvara drugi prozor. Kliknite na potvrduUgasiti"". Sada je sigurnosna kopija uklonjena i to je očito više prostora u vašem iCloud računu ×

Izbrišite sigurnosne kopije iz iClouda na Macu

ICloud nije integriran na Mac, ali u postavkama sustava. Pokazat ćemo vam gdje pronaći postavku za brisanje sigurnosne kopije. Slijedite naše upute za korak po korak ili gledajte vodič za brzi početak.

1. Korak:

Na vašem Macu kliknite traku izbornika na vrhu trake izbornika Ikona jabuke i odaberite "Postavke sustava...out. ×

2. Korak:

U postavkama sustava odaberite točkuJabukaout. ×

3. Korak:

Sada kliknite lijevo na bočnoj traciifloud"Onda na donjem desnoj strani"Primijeniti..."". ×

4. Korak:

Odaberite točku s popisa na lijevoj straniSigurnosne kopije"i kliknite na sigurnosnu kopiju da biste bili uklonjeni. Zatim kliknite naUgasiti"". ×

5. Korak:

Otvara drugi prozor u kojem imate još jedan putUgasiti"Kliknite. Sada je sigurnosna kopija definitivno uklonjena i ponovno postoji više prostora za pohranu. ×

Brzi vodič za pokretanje: Brisanje sigurnosnih kopija iPhone uređaja

  1. Otvorite onaj na vašem iPhoneu ideje i onda dodirnite svoj Apple ID račun.
  2. Odaberite "ifloud"" " TUpravljati memorijom"" " TSigurnosne kopije"".
  3. Dodirnite zastarjelo Backup, koje želite izbrisati.
  4. Zatim odaberite ""Brisanje sigurnosne kopije"i potvrdite s"Onemogući i briše"".

Brzi vodič za pokretanje: Izbriši sigurnosne kopije s ikouda na sustavu Windows

  1. Otvorena ifloud na njihov Windows računalo. Program možete preuzeti ovdje ako ga još niste instalirali: // Podrška.jabuka.Com / de-de / ht204283
  2. Kliknite na "Skladište"Pored trake koja prikazuje vašu dodjelu memorije.
  3. Odaberite s popisa linkova "Sigurnosne kopije"i kliknite na sigurnosnu kopiju da biste bili uklonjeni. Zatim kliknite na Jasan gumb.
  4. Potvrdite skočni prozor s "Ugasiti"I koristite novi prostor za pohranu za druge stvari.

Brzi vodič za pokretanje: Brisanje sigurnosnih kopija iz iClouda na Macu

  1. Otvoriti preko Ikona jabuke u traci izbornika iznad Postavke sustava Na vašem Macu.
  2. U pregledu odaberite točku "Jabukaout.
  3. Kliknite na bočnu trakuifloud"i naknadno Pored zrake Za prikaz zadatka memorije na gumbu "Primijeniti..."".
  4. Odaberite veze u ""Sigurnosne kopije"i kliknite na sigurnosnu kopiju da biste bili uklonjeni. Zatim kliknite naUgasiti"".
  5. Otvara se novi prozor, U kojem ćete ponovno kliknuti na procesUgasitipotvrditi.

Više o toj temi:

"