Izbrišite predmemoriju u Google Chrome - kako radi "S

Ako želite izbrisati predmemoriju preglednika u Google Chrome, samo slijedite naše savjete + trikove upute.

prikaz

Ako koristite Google Chrome putem Interneta, datoteke i slike posjećenih web-lokacija automatski se pohranjuju u takozvanoj predmemoriji preglednika. To ima prednost da se svi podaci ne trebaju ponovno učitati, već će biti učitani iz međuspremnika. Dakle, da će Google Chrome nastaviti dati vam najnovije podatke web-stranica i ne uvijek ne koristi pohranjene podatke, trebali biste s vremena na vrijeme izbrisati svoj predmemoriju. Pokazat ćemo vam dolje kako to funkcionira:

Izbrišite predmemoriju preglednika s Google Chrome - tako radi's

Slijedite naše upute za korak po korak ili gledajte vodič za brzi početak.

1. Korak:

Otvorite Google Chrome i kliknite na gornjem desnoj strani Izbornik s tri točke. ×

2. Korak:

Zatim idite na padajućeg izbornikaideje"". ×

3. Korak:

Pod, ispod "Privatnost i sigurnost"Sada kliknite"Očisti podaci preglednika"". ×

4. Korak:

Ako želite izbrisati samo predmemoriju, postavite ček oznaku "Slike i datoteke u predmemoriji"". Također možete koristiti padajući izbornik Odrediti razdoblje, za koje bi podaci trebali biti izbrisani. Zatim potvrdite s "Izbrišite podatke"". ×

Savjet: Na "Očisti podaci preglednika"Dobivate još brže putem tipkovničkog prečaca [Ctrl + [Shift + [Delete.

Vodič za brzi početak

  1. Otvorena Google Chrome i idite na Izbornik s tri točke.
  2. Ovdje odabereteidejeout.
  3. Pod, ispod "Sigurnost i privatnost" kliknite na "Očisti podaci preglednika"".
  4. Stavite kvačicu na "Slike i datoteke u predmemoriji"".
  5. Također možete koristiti padajući izbornik Odrediti razdoblje, za koje bi podaci trebali biti izbrisani.
  6. Zatim potvrdite s "Izbrišite podatke"".

Više o toj temi:

"