Pročitajte mapu Dropbox - tako radi

U ovom članku ćete naučiti kako pobjeći iz split Dropbox mape.


Slika: postmoderna studio / shutterstock.Com prikaz

Volite koristiti Dropbox za spremanje datoteka i mapa na mreži i dijelite s drugim ljudima? Tada se može dogoditi da želite ostaviti određenu mapu jer više ne trebate njegov sadržaj i želite spremiti memorijski prostor. U ovom slučaju kažemo vam kako napustiti mapu Dropbox.

  • Čitajte mapu zajedničke Dropbox na računalu
  • Izlazna mapa Zajednička Dropbox u aplikaciji

Čitajte mapu zajedničke Dropbox na računalu

Slijedite naše upute za korak po korak ili gledajte vodič za brzi početak.

1. Korak:

Idite na web-lokaciju Dropbox, prijavite se i kliknite na traku izbornika na desnoj straniOdobren"". ×

2. Korak:

Sada potražite mapa, Iz kojeg želite izaći i kliknite na Izbornik s tri točke.Odaberite u padajućem izborniku "Uklonite iz Dropboxaout. Sada ste napustili izdanje i mapu se više ne prikazuje. Drugi korisnici mogu pristupiti mapi kao i obično. ×

Izlazna mapa Zajednička Dropbox u aplikaciji

Slijedite naše upute za korak po korak ili gledajte vodič za brzi početak.
Obavijest: Prikazane upute odnosi se na IOS aplikaciju. Postupak pod Android je sličan.

1. Korak:

Pokrenite aplikaciju Dropbox i idite na izbornik Start.Dodirnite karticu "Odobren"i odaberite zajedničku" mapa Od koje želite ukloniti pristup. ×

2. Korak:

Sada dodirnite Izbornik s tri točke i onda na "Postavke mape"". ×

3. Korak:

Konačno, idite na dnoUklonite iz moje dropbox"". ×

Brzi vodič za pokretanje: mapa za čitanje Dropbox na računalu

  1. Prijavite se na Dropbox i kliknite na traku izbornika na desnoj straniOdobren"".
  2. Odaberite odgovarajuće mapa, Iz kojeg želite izaći i kliknite na Izbornik s tri točke.
  3. Odaberite u padajućem izborniku "Uklonite iz Dropboxa"". Sada ste napustili izdanje i mapu se više ne prikazuje. Drugi korisnici mogu pristupiti mapi kao i obično.

Vodič za brzu start: Upišite mapu Dropbox u aplikaciji

  1. Otvorite aplikaciju Dropbox i dođite do Izbornik Start.
  2. Dodirnite karticu "Odobren"i odaberite zajedničku" mapa Od koje želite ukloniti pristup.
  3. Dodirnite Izbornik s tri točke i onda odaberite "Postavke mape"".
  4. Konačno, nastavite "Uklonite iz moje dropbox"".

Više o toj temi:

"