WhatsApp: "Posljednje online" Hide

Ne želite da drugi vide kada ste posljednji put koristili Whatsapp? Pokazat ćemo vam kako onemogućiti ovu značajku.

prikaz

Za WhatsApp je unaprijed postavljena u chatu kada je kontakt zadnji put bio online (pod pretpostavkom da je ova značajka omogućena iu sugovorniku). Cijela stvar gleda na Whatsapp:

×


Ako ne želite da se te informacije prikazuju, potrebna je promjena postavki. Objašnjavamo gdje možete pronaći funkciju na android smartphone i iPhone uređaju:

Obavijest: Ako deaktivirate funkciju "posljednje online", ne možete više vidjeti status drugih korisnika.

  • "Posljednja online" Sakrij se na Androidu
  • "Zadnji put" Sakrij iPhone

"Posljednja online" Sakrij se na Androidu

Da bi se promijenila funkcija, nekoliko zaobilaznica je oko WhatsApp postavke potreban. Slijedite naše upute za korak po korak ili gledajte vodič za brzi početak.

1. Korak:

Otvorena što ima i dodirnite tri boda gore desno u aplikaciji. Odaberite stavku u izbornikuidejeout. ×

2. Korak:

Dodirnite postavkeRačun"". ×

3. Korak:

Odaberite točku ovdjeprivatnostout. ×

4. Korak:

Dodirnite "Posljednje online"". Tamo možete promijeniti postavke za status. ×

5. Korak:

Odaberite ovdje "Nitko"Da biste sakrili status" posljednje online "za druge korisnike. Ali zapamtite da i vi Status više ne može vidjeti druge korisnike. Ostavite postavke i koristite WhatsApp kao i obično. ×

"Zadnji put" Sakrij iPhone

Čak i uz iPhone pronalazi funkciju kako bi onemogućili nešto skriveno u ideje. Slijedite naše upute za korak po korak ili gledajte vodič za brzi početak.

1. Korak:

Otvori ideje u whatsapp klikom na gumb dolje desno Upišite aplikaciju. Odaberite "Računout. ×

2. Korak:

Dodirnite prvu točku "privatnost"". ×

3. Korak:

Dodirnite sadaPosljednje online"". ×

4. Korak:

Ovdje sada možete odabrati tko može vidjeti svoj status "posljednjeg online". Stavite kuku na "Nitko"Tako da je status skriven. To ne može vidjeti status u kontaktima. ×

Vodič za brzu start: "Posljednja online" Sakrij u Androidu

  1. Otvorena što ima i dodirnite tri boda gore desno u aplikaciji.
  2. Dodirnite "ideje"" " TRačun"" " Tprivatnost"" " TPosljednje online"".
  3. Odaberite "Nitko"Isključeno za skrivanje funkcije. Od sada na drugim korisnicima više ne mogu vidjeti kada posljednji put otvorite aplikaciju.

Vodič za brzo start: "Posljednje online" Sakrij iPhone

  1. Otvorena što ima i dodirnite ideje donje desno u aplikaciji.
  2. Dodirnite ""Račun"" " Tprivatnost"" " TPosljednje online"".
  3. Odaberite "Nitkoout. Sada drugi korisnici više ne mogu vidjeti kada traju whatsapp.

Više o toj temi:

"